Viesti yhteisömme sankareille

Hei sinä, olet varmaankin kuullut jo koronapandemiasta? Niin minäkin ja oletan, jotta myös sinä olet aiheeseen jo jollain tavalla kyllästynyt. Minä lupaan, jotta ensimmäisen lauseen termi ei enää tässä tekstissä toistu. Oletko sinä ollut jo kesälomalla vai onko se vasta tulossa? Ainakin alkukesän lomailijoita ovat säät suosineet. Olit sitten toisella tai itsellä töissä, muista levätä lomallasi erityisesti tällaisen kevään jälkeen.

Tätä haastavaa tilannetta alamme jo pian kutsua uudeksi normaaliksi ja löydämme yhdessä keinot selvitä näistäkin haasteista. Haluan rohkaista jokaista yrittäjää puhumaan haasteistaan jollekin luotetulle henkilölle, myös minuun voi olla yhteydessä. On ollut hienoa havaita, miten yrittäjät ovat ottaneet yhteyttä haasteistaan ja useissa tilanteissa jo pelkästään puhuminen on auttanut pääsemään pahimman yli.

Tällaisena aikana meidän on hyvä kertoa ääneen kiitollisuutemme, jos sellaista koemme. Haluan antaa kiitokset kunnassamme kuntalaisille, yrittäjille, yhteisöille sekä virkamiehille. On ollut ilo huomata, miten tällaisena aikana me kuortanelaiset ollaan autettu toisiamme, kehuttu kilpaa ja käytetty paikallisia palveluita. Tällaisena aikana toimivien yhteisöjen olemassaolon tärkeys korostuu. Kuortaneelta löytyy todistetusti toimivia yhteisöjä, ovat ne sitten kuntaan rekisteröityjä yhdistyksiä tai kuntalaisista koostuvia yhteisöjä, joita yhdistää asuinalue tai mielenkiinnon kohteet. Yhteisöllisyys on meillä suuri vahvuus, joka huokuu ulospäin kunnastamme. Yhteisöllisyytemme ei horju edes tällaisena aikana Hyvä me!

Näillä sanoilla haluan toivottaa sinulle ihanaa kesää.


Kati Pasto
puheenjohtaja
Kuortaneen yrittäjät

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailmalta mansikkapellolle - Tarja Wasastjerna menee päin uusia kokemuksia

Kaatiala – Louhoksesta virkistyskeitaaksi

Lapsiperheiden Kuortane